Camerabewaking voor je woning

Wil jij een duidelijk beeld van wat er in en rondom jouw woning gebeurt? Bescherm je woning tegen inbraak met de gepaste camerabewaking.

Camerabewaking tegen inbraak

Bescherm je woning tegen inbraak dankzij strategisch geplaatste camera’s. Bovendien kan je de systemen ook linken met onze erkende meldkamer. Zet zo inbrekers volledig buitenspel. Je kan kiezen uit verschillende camerabewakingssystemen.

Camerabewaking als controle

Zorg dat je alles wat rondom jouw woning gebeurt, kan controleren. Alsook dat je weet wie voor de deur staat, voordat je deze opent. Camera’s geven jouw de touwtjes in handen dankzij verschillende camerabewakingssystemen.

Verschillende soorten camera’s

Kiest je best voor een 4K, Dome, Bullet of Fisheye camera? Vind de ideale camera voor jou, afhankelijk van de gewenste resolutie, de mogelijkheid voor het bewaren van beelden alsook de doeleinden en omgeving.

Ontdek het aanbod

Combineer je best een camera met een alarmsysteem en / of wil je de brandveiligheid van je woning naar een nieuw niveau tillen? Onze experts staan voor jou klaar om een de perfecte oplossing voor u te vinden.

Innovatieve buitendetectie voor camera's

Ontdek onze innovatieve buitendetectie die revolutionaire artificiële intelligentie op je camerasysteem los laat. Zo upgrade je het tot een 100% accurate buitendetectiesysteem. Zeg valse meldingen vaarwel.

Onze diensten

onderhoud3

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

spprt

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!