Brandbeveiliging voor bedrijven

Bij brand telt elke seconde. Een betrouwbaar brandbeveiligingssysteem kan jezelf en je bedrijf heel wat financiële ellende besparen.

Branddetectie

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Van sensoren tot automatische inbeperken maatregelen, onze systemen geven brand geen kans. Ontdek hoe onze branddetectie levens en goederen maximaal beschermt.

Integratie

Onze integratie-software zorgt ervoor dat je met een open technologiestructuur de volledige omgeving vanuit 1 centraal punt kan bewaken en besturen. Het volledige bewakingsproces wordt op deze manier volledig geautomatiseerd.

Onze diensten

onderhoud_1

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je brandbeveiligingssystemen in optimale conditie te houden en je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag zijn jullie en je eigendom veilig.

spprt

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die brandveiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!