Brandbeveiliging voor bedrijven

Bij brand telt elke seconde. Een betrouwbaar brandbeveiligingssysteem kan jezelf en je bedrijf heel wat financiële ellende besparen.

Brandbestrijding

Een brand kan sneller ontstaan dan je denkt. Snel ingrijpen is dan van levensbelang. Ontdek onze brandbestrijders die vuur snel en efficiënt onder controle kunnen brengen.

Branddetectie

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Ontstaat er brand, dan smoren onze detectoren dat zo snel mogelijk in de kiem en waarschuwen ze iedereen tijdig via het alarmsysteem. Ontdek hoe onze branddetectie je personeel en je goederen kan redden.

Onze diensten

varelalarm-onderhoud-icon

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je brandbeveiligingssystemen in optimale conditie te houden en je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

varelalarm-24-7-service-icon

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag zijn jullie en je eigendom veilig.

varelalarm-support-icon

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die brandveiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!