Camerabewaking voor bedrijven

Wil jij een duidelijk beeld van wat er in en rondom jouw bedrijf of zaak gebeurt? Bescherm je tegen inbraak en diefstal met onze camerabewaking voor bedrijven.

Verschillende soorten camera’s

Afhankelijk van je probleem en doelstelling, kan je kiezen uit verschillende camera's. Kies je best voor een 4K, Dome, Bullet of Fisheye camera? Vind jouw ideale camera, afhankelijk van de gewenste resolutie, de mogelijkheid voor het bewaren van beelden alsook de doeleinden en omgeving.

Een oplossing op maat

Hoeveel camera's installeer je best? Welke combinaties met jullie bestaande systemen en alarmsysteem zijn mogelijk?  Onze experts staan voor jullie klaar om de perfecte oplossing voor jullie bedrijf te vinden. Wij werken voor jouw bedrijf het perfecte plan uit. 

Innovatieve buitendetectie voor camera's

Ontdek onze innovatieve buitendetectie die revolutionaire artificiële intelligentie op je camerasysteem los laat. Zo upgrade je het tot een 100% accurate buitendetectiesysteem. Zeg valse meldingen vaarwel.

Onze diensten

onderhoud3

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

spprt

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!