Geïntegreerde beveiliging voor bedrijven

Meerdere sites, meerdere gebouwen en restricties? Kies voor een geïntegreerde beveiliging voor bedrijven dankzij de C4 integratie. Breng dankzij deze totaaloplossing de beveiliging van je bedrijf naar een hoger niveau.

Onze integratie-software

Onze integratie-software zorgt ervoor dat je, met een open technologiestructuur, de volledige omgeving vanuit 1 centraal punt kan bewaken en besturen. Het volledige bewakingsproces wordt op deze manier volledig geautomatiseerd.

Bespaar door centralisatie

Vraag je je af of het kostenbesparend zou zijn wanneer je al je beveiligingsnoden centraliseert? De kans is zeer groot. Bovendien is centralisatie efficiënter. Laat ons team de nodige analyses doen en een plan voor je uitwerken. Volledig vrijblijvend.

Onze diensten

onderhoud3

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

spprt

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!