Toegangscontrole voor bedrijven

Bepaal zelf wie wel en wie geen toegang heeft tot je bedrijf. Je houdt steeds het overzicht wie welke ruimte betreedt en wanneer. Bescherm jezelf met onze toegangscontrole voor bedrijven.

Toegang

Met toegangscontrole bepaal je makkelijk waar en wanneer iemand mag komen. De magazijnier die in het weekend werkt, mag bijvoorbeeld niet binnen bij de administratie. Via het controlesysteem bedien je makkelijk het alarmsysteem en kun je aanpassingen uitvoeren.

Integratie

Varel Security zorgt voor een integraal, allesomvattend beveiligingsconcept. Deze geavanceerde centrale software combineert inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking tot één dynamisch geheel.

Onze diensten

varelalarm-onderhoud-icon

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

varelalarm-24-7-service-icon

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

varelalarm-support-icon

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!