Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Bescherm je pand tegen ongewenste gasten. Onze meldkamer en alarmsystemen staan dag en nacht in voor een ijzersterke inbraakbeveiliging van je bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Alarmsystemen

Een luid alarm of een stil signaal aan de meldkamer. Met één van onze alarmsystemen op maat ben je altijd gerust en zet je inbrekers volledig buitenspel.

Ontdek onze alarmsystemen

Detectie

Een goede inbraakbeveiliging begint bij de juiste detectie. Wij plaatsen de juiste detectoren in je opslagplaats of pand om ongewenste bezoekers meteen in de kiem te smoren.

Bekijk ons assortiment

Alarmering

Niets zo efficiënt als een sirene met ingebouwd anti-sabotagesysteem om potentiële inbrekers af te schrikken. Opteer voor een mistgenerator om efficiënt de buit te minimaliseren.

Ontdek de mogelijkheden

Interventie

Een snelle interventie is essentieel voor een efficiënt alarmsysteem. Varel staat dag en nacht paraat om meteen in te grijpen en kan bij ieder alarm zorgen voor de juiste interventies door bewakingsagenten.

Contacteer een expert

Expert in inbraakbeveiliging voor bedrijven

Je kan rekenen op 45 jaar ervaring in inbraakbeveiliging. Onze krachtige alarmsystemen worden dag en nacht bijgestaan door ons interventieteam om je pand en inboedel van elke potentiële inbraak te vrijwaren. Ons team van specialisten waakt elke dag over de veiligheid van meer dan 15.000 klanten, zowel gezinnen als bedrijven.

“Ik ben via email in contact gekomen met Fort Security, nu Varel Security voor de beveiliging van mijn horecazaak. Ik ontving een goede uitleg en de installatie is degelijk en snel verlopen. Alles wat ik gevraagd had, heb ik gekregen. “

Alain De Schepper – zaakvoerder restaurant ‘Saffraantje’
HASSELT GENT HASSELT info.hasselt@varelsecurity.be
011/ 23 12 88 Word je graag teruggebeld?
Geef hier je telefoonnummer in.

GENT info.gent@varelsecurity.be
09/ 330 22 23 Word je graag teruggebeld?
Geef hier je telefoonnummer in.

Onze diensten

varelalarm-onderhoud-icon

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen in optimale conditie te houden en je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

varelalarm-24-7-service-icon

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

varelalarm-support-icon

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!

Laat je inspireren

meer nieuws Beveilig je woning tijdens je vakantie Inbraakpreventie: houd inbrekers buiten Waarom een alarmsysteem zelf plaatsen niet het beste idee is meer nieuws