Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Bescherm je pand tegen ongewenste gasten. Onze meldkamer en alarmsystemen staan dag en nacht in voor een ijzersterke inbraakbeveiliging van je bedrijf.

Alarmsystemen

Een luid alarm of een stil signaal aan de meldkamer. Met één van onze alarmsystemen op maat ben je altijd gerust en zet je inbrekers volledig buitenspel.

Detectie

Een goede inbraakbeveiliging begint bij de juiste detectie. Wij plaatsen de juiste detectoren in je opslagplaats of pand om ongewenste bezoekers meteen in de kiem te smoren.

Alarmering

Niets zo efficiënt als een sirene met ingebouwd anti-sabotagesysteem om potentiële inbrekers af te schrikken. Opteer voor een mistgenerator om efficiënt de buit te minimaliseren.

Interventie

Een snelle interventie is essentieel voor een efficiënt alarmsysteem. Varel staat dag en nacht paraat om meteen in te grijpen en kan bij ieder alarm zorgen voor de juiste interventies door bewakingsagenten.

Onze diensten

varelalarm-onderhoud-icon

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

varelalarm-24-7-service-icon

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

varelalarm-support-icon

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!