WE CARE

ABOUT SECURITY

Ons Varel Security team zorgt al meer dan 45 jaar voor een betrouwbare totaalbeveiliging van grote bedrijven, KMO's en kleine zelfstandigen.

Varel Security, al 45 jaar actief en dat staat voor:

Bedrijven

Woningen

Tevreden klanten!

Onze diensten

Inbraakbeveiliging

Van detectie- en reactiesystemen tot een sluitend beveiligingsplan. We stemmen met jou een complete inbraakbeveiliging af op jouw noden en zetten ongewenste bezoekers definitief buitenspel.

Brandbeveiliging

Een betrouwbare brandbeveiliging kan jezelf en je bedrijf heel wat financiële ellende besparen. Zorg voor zowel de juiste detectie als bestrijding. Informeer jezelf voor het te laat is.

Toegangscontrole

Met onze toegangscontrole bepaal je zelf eenvoudig wie wel en wie geen toegang heeft tot je bedrijf en weet je wie welke ruimte betreden heeft en op welk tijdstip.

Geïntegreerde beveiliging

Camerabewaking, brandveilig en een interventieteam dat altijd stand-by staat om in te grijpen? Met een geïntegreerde beveiligingsoplossing op maat ben je altijd gerust.

Wat zeggen onze klanten over Varel Security?

Nog meer reviews zien? Bekijk hier al onze Google Reviews.

Onze diensten

Onderhoud

Na installatie, komen wij op regelmatige basis bij jou langs om alle brandbeveiligingssystemen in optimale conditie te houden. De veiligheid van je bedrijf blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om je snel en efficiënt bij te staan waar nodig om de veiligheid van jou en je medewerkers te garanderen. Veiligheid van de hoogste kwaliteit.

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen.  Heb jij een vraag of een probleem voor ons? Ons team van experts helpt je met plezier verder!

Waarom voor Varel Security kiezen?

Bijna 45 jaar ervaring in beveiliging

Varel Security specialiseert zich al 45 jaar in inbraakbeveiliging, camerabewaking en brandbeveiliging. Met een team van 50 gepassioneerde beveiligingsspecialisten verspreid over twee vestigingen (Hasselt en Gent) kunnen we voor elke vraag of situatie een gepaste oplossing bieden.

"Ik ontving een goede uitleg en de installatie is degelijk en snel verlopen. Alles wat ik gevraagd had, heb ik gekregen."

Alain D.- zaakvoerder restaurant

Meer dan 26.000 tevreden klanten

Ons team waakt al 45 jaar dag en nacht over bedrijven en handelspanden van meer dan 26.000 tevreden klanten. Dankzij onze aangetoonde expertise kun je op in elke situatie op ons vertrouwen als jouw professionele beveiligingspartner.

"We krijgen het juiste advies over hoe we onze kantoren best moesten beschermen tegen brand. Bovendien is het support team absoluut top."

Joris R. - eigenaar KMO

Optimale service na verkoop

Met een eigen team van installateurs in huis kunnen we gepast en snel reageren. Onze technici zijn permanent in opleiding en evolueren mee met de laatste technologische ontwikkelingen, zodat we steeds een gepaste oplossing kunnen bieden voor ieder probleem.

"Bij ons wordt zowel de toegang naar de fabriek als de bureaus met een eenvoudig systeem toegekend. Dit is tegelijk gekoppeld aan ons alarmsysteem. "

Stephanie S. - HR Manager

Advies op maat in 4 stappen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van promoties en nieuwe producten.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.