Smart home domotica

Wil je je garagepoort vanop afstand aansturen, het licht aan- en uitschakelen, je energie en verwarming beheren, je rolluiken bedienen, … en ook je alarm bedienen? Allemaal van één centraal toestel? Dat kan met onze Smart Home Domotica oplossingen.

Wat is Smart Home? 

Smart Home oplossingen geven je de voordelen van de domotica oplossingen zonder de hoge kosten of zware verbouwingswerken te moeten doen. Beheer al je toestellen van een centraal punt dankzij deze economische en gebruiksvriendelijke oplossing.

Mogelijkheden van Smart Home oplossingen

Stuur al deze zaken aan via dezelfde app als je alarmsysteem;

  • Je alarmsysteem zelf
  • Licht aansturen
  • Rolluiken op-en af zetten
  • Thermostaat bedienen
  • Poort aansturen

 

Daarbuiten zijn er nog vele andere opties.

Onze diensten

varelalarm-onderhoud-icon

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen in optimale conditie te houden en je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

varelalarm-24-7-service-icon

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

varelalarm-support-icon

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!