Smarthome

Wil je je garagepoort vanop afstand aansturen, het licht aan- en uitschakelen, je energie en verwarming beheren, je rolluiken bedienen en...  ook je alarm vanop afstand bedienen? Allemaal van één centraal toestel? Dat kan met onze smarthome oplossingen.

Wat is een smarthome? 

Smarthome oplossingen geven je de voordelen van de domotica oplossingen, maar gaat nog net iets verder en je hoeft er geen zware verbouwingswerken of hoge kosten voor te doen. Beheer al je toestellen van een centraal punt dankzij deze economische en gebruiksvriendelijke oplossing.

Ontdek wat er mogelijk is bij een smarthome

Stuur al deze zaken aan via dezelfde app als je alarmsysteem:

  • De verlichting
  • De rolluiken
  • De thermostaat
  • De bewakingscamera
  • De Smart TV

Onze diensten

onderhoud3

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

spprt

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!