Wie zijn we?

Varel Security, opgericht in 1974, is intussen uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde beveiligingsbedrijven van België. Varel Security is het resultaat van een samensmelting van Varel Alarm, Be Smart Security, Fort Security (Pro Biometrics), AJG en Lares.

 

Met een team van 80 beveiligingsspecialisten verspreid over twee vestigingen (Hasselt en Gent) en 45 jaar ervaring op zak, hebben we voor elk beveiligingsprobleem een oplossing klaar.

Varel Security

Voor ons begint alles met het juiste advies. Daarom is het belangrijk dat we elkaar goed begrijpen.

Of je nu een alarminstallatie wil voor je woning of een totaalsysteem voor verschillende bedrijfsvestigingen, wij spreken jouw taal. Weet je nog niet goed wat je zoekt? Dan denken we met je mee voor een gepaste oplossing.

varelalarm-partner-logo-placeholder

Wat maakt ons uniek?

Eigen installateurs

Om een snelle service op jouw maat te kunnen voorzien zetten we bij Varel op de Vlaamse wegen dagelijks meer dan 30 techniekers in die beschikken over een professionele uitrusting. Ons team is permanent in opleiding zodat er geen klus is die zij niet de baas kunnen.

Professionele adviseurs

Ons team van professionele adviseurs staat altijd met de glimlach voor je klaar om samen met jou een beveiligingsplan op maat in elkaar te puzzelen. Ons werk stopt niet na de installatie. We blijven je dag en nacht bijstaan waar nodig en gaan zo voor een persoonlijke opvolging.

Optimale service na verkoop

Ons werk stopt niet na de installatie. We staan je dag en nacht bij waar nodig en zorgen voor een permanente kwaliteitsopvolging. Onze eigen hersteldienst is 24/7 beschikbaar om een snelle service te bieden.

45 jaar professionele ervaring

Al 26.000 gezinnen, families, bedrijfsleiders, ... vertrouwen dagdagelijks op ons als hun professionele beveiligingspartner.

Bij Varel Security weten we dat beveiliging niet stopt na de installatie. Onze klanten kunnen rekenen op een snelle service en onderhoud. Om te garanderen dat we elke klus de baas kunnen, zorgen we dat onze technische uitrusting up to date is en onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

HASSELT

info.hasselt@varelsecurity.be
011/ 23 12 88

Word je graag teruggebeld?
Geef hier je telefoonnummer in.

GENT

Kwaliteit en service zijn onze bouwstenen voor een langdurige samenwerking met onze klanten.

Volgende klanten schonken reeds vertrouwen aan Varel Security

Klanten Varel Security