Waarom een alarmsysteem plaatsen?

Wist je dat er om de 6 minuten ergens in België een inbraak plaatsvindt? En dat een alarmsysteem de kans op inbraak met liefst 80% verkleint? Inbrekers willen snel en ongezien hun slag slaan, een alarmsysteem kan dat verhinderen en werkt dus preventief.

Alarm monitoring

Elk alarm dat wordt geactiveerd, komt 100% gegarandeerd binnen bij onze operatoren in de meldkamer. Deze alarmen worden opgevolgd volgens een vooraf bepaald script met de instructies van de klant.

Video/foto verificatie

De gemaakte foto’s en beelden van de fotodetector of camerasystemen worden gebruikt ter verificatie door de operator. Deze kunnen nadien geraadpleegd worden bij eventuele gerechtelijke stappen.

Audio verificatie

Bij een geactiveerd alarm kan de operator je aanspreken via een influistermodule en ook meeluisteren ingeval van nood. Op basis van wat de operator hoort, worden de nodige acties ondernomen om je veiligheid te garanderen.

Persoonsalarm

Medische problemen? Met een persoonsalarm kan je met één knop de hulpdiensten verwittigen. Wanneer een paniekknop wordt gebruikt om een homejacking, carjacking, ontvoering of andere situaties door te geven, neemt de operator alle nodige acties.

Onze diensten

onderhoud3

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

spprt

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!