Inbraakbeveiliging voor je woning

Van detectie- en reactiesystemen tot een sluitend beveiligingsplan. We stemmen een complete inbraakbeveiliging van je woning af op jouw noden, zodat je op je beide oren kan slapen.

Alarmsystemen

Een luid alarm of een stil signaal aan de meldkamer. Met één van onze alarmsystemen op maat ben je altijd gerust en zet je inbrekers volledig buitenspel.

Detectie

Een goede inbraakbeveiliging begint bij de juiste detectie. Wij plaatsen de juiste detector in de juiste situatie zodat jouw huis, school, bedrijf of magazijn ijzersterk beveiligd is.

Alarmering

Niets zo efficiënt als een sirene om potentiële inbrekers af te schrikken en je omgeving meteen te alarmeren. Garandeer je veiligheid met onze krachtige alarmering met anti-sabotagesysteem.

Meldkamer

Een snelle interventie is essentieel voor een efficiënt alarmsysteem. Varel staat we dag en nacht paraat om meteen in te grijpen en kan bij ieder alarm zorgen voor interventies door bewakingsagenten.

Onze diensten

varelalarm-onderhoud-icon

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

varelalarm-24-7-service-icon

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

varelalarm-support-icon

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!