Gratis download

De ultieme gids om je bedrijf te beveiligen

Wist je dat..

Er in 2020 nog 7.598 keer werd ingebroken bij Belgische bedrijven? Een inbraak heeft altijd impact op je bedrijfsresultaten en zorgt ervoor dat je productie- en bedrijfsproces in gedrang komt.

Een goede beveiliging kan je heel wat ellende besparen. Maar hoe pak je dat best aan? Onze gratis gids geeft je een overzicht van de beste beveiligingssystemen en hoe ze werken.

Wat kan je verwachten?

In deze digitale gids vind je:  

  • Algemene preventietips om je bedrijf inbraakproof te maken; 
  • Een samenvatting van alle beschikbare beveiligingssystemen; 
  • De voor- en nadelen van alle deze systemen op een rijtje; 
  • Een korte introductie van ons nieuwste Secury360 systeem.
gids-email-2-1

Download de ultieme gids om je bedrijf te beveiligen

Download via onderstaand formulier gratis deze digitale gids en ontdek de verschillende opties voor een betere beveiliging van uw bedrijf.

Waarom voor Varel Security kiezen?

Bijna 45 jaar ervaring in beveiliging

Varel Security specialiseert zich al 45 jaar in inbraakbeveiliging, camerabewaking en brandbeveiliging. Met een team van 50 gepassioneerde beveiligingsspecialisten verspreid over twee vestigingen (Hasselt en Gent) kunnen we voor elke vraag of situatie een gepaste oplossing bieden.

Meer dan 26.000 tevreden klanten

Ons team waakt al 45 jaar dag en nacht over de woning en het gezin van meer dan 26.000 tevreden klanten. Dankzij onze aangetoonde expertise kun je op in elke situatie op ons vertrouwen als jouw professionele beveiligingspartner.

Je kan rekenen op optimale service na verkoop

Met een eigen team van installateurs in huis kunnen we gepast en snel reageren. Onze technici zijn permanent in opleiding en evolueren mee met de laatste technologische ontwikkelingen, zodat we steeds een gepaste oplossing kunnen bieden voor ieder probleem.

Onze diensten

Inbraakbeveiliging

Van detectie- en reactiesystemen tot een sluitend beveiligingsplan. We stemmen met jou een complete inbraakbeveiliging af op jouw noden en zetten ongewenste bezoekers definitief buitenspel.

Brandbeveiliging

Een betrouwbare brandbeveiliging kan jezelf en je bedrijf heel wat financiële ellende besparen. Zorg voor zowel de juiste detectie als bestrijding. Informeer jezelf voor het te laat is.

Toegangscontrole

Met onze toegangscontrole bepaal je zelf eenvoudig wie wel en wie geen toegang heeft tot je bedrijf en weet je wie welke ruimte betreden heeft en op welk tijdstip.

Geïntegreerde beveiliging

Camerabewaking, brandveilig en een interventieteam dat altijd stand-by staat om in te grijpen? Met een geïntegreerde beveiligingsoplossing op maat ben je altijd gerust.