Proactieve buitenbeveiliging voor bedrijven.

100% accurate

buitendetectie.

0 valse meldingen.

Koppel onze Secury360 box aan je camerasysteem en laat er revolutionaire artificiële intelligentie op los. Zo upgrade je het tot een 100% accurate buitendetectiesysteem.
Zeg valse meldingen vaarwel.

Accuraat

100% accuraat

gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Proactief2

Proactief

ai2

Next-gen Technologie

Camera-animation-500x500

Zeg valse meldingen vaarwel

Er is niets zo vervelend als een valse melding. Dankzij Secury360 krijg je enkel een melding wanneer er zich een mens rond je bedrijf bevindt.

Bewegende takken, een rondlopend dier of gewoon een spin voor de lens worden er door de A.I. vlekkeloos uitgefilterd. 

De toekomst van buitendetectie is hier

Het kloppend hart van de Secury360 oplossing is de S360 box. De box tovert elk camerasysteem om tot een proactief buitendetectiesysteem door er revolutionaire A.I. op los te laten.

Deze analyseert voortdurend videobeelden en de omgeving. Zo leert de A.I. continu bij en is gedragsherkenning slechts een kwestie van tijd.

Secury-360 Box render

Benieuwd naar wat Secury360 voor jouw bedrijf kan betekenen?

Plan geheel vrijblijvend een online demosessie met mij in.

TESTKOEN

Koen Hermans 

Beveiligingsadviseur | Varel Security

Secury360 set it and forget it - app

Set it & Forget it

Uiteindelijk zal de Secury360 oplossing een stand van “set it & forget it” bereiken: jij als eigenaar zet de app een keer aan, en denkt daarna enkel aan Secury360 wanneer het proactief kwade intenties afweert.

Of je gebruikt onze app om opgenomen clips te bekijken of live de situatie in de gaten te houden.

Gedragsanalyse dankzij deep learning

Op termijn zal ook gedragsanalyse mogelijk zijn. Op basis van gedrag zal de A.I. kunnen inschatten of iemand kwade intenties heeft. Klinkt zeer sci-fi, maar is wel handig om de postbode van een pakjesdief te onderscheiden. Nog een leuk gevolg van gedragsanalyse is dat het systeem in principe nooit meer op en afgezet moet worden.

Secury360 homepage box A.I.

Overtuigd van onze innovatieve buitendetectie? Start vandaag.

Vul het contactformulier in en onze beveiligingsadviseur Koen neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op. Kom je liever direct in contact met Koen? Plan dan meteen een videocall in.

TESTKOEN

Koen Hermans 

Beveiligingsadviseur | Varel Security

Contactformulier

Onze diensten

onderhoud3

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

spprt

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!