Leasing

Gebruik je de liquide middelen van jouw bedrijf liever om je business te doen groeien, kies dan voor onze flexibele financieringsoplossing: leasing over een periode van 60 maanden.

Leasing gedurende 60 maanden

Dankzij onze leasingoplossing kan je de investering om je bedrijf te beveiliging spreiden over een periode van 60 maanden. Na deze periode ben je volledig eigenaar van de aangekochte beveiligingsmaterialen. Verder wordt jouw garantie gedurende deze periode uitgebreid. Leasing is mogelijk voor al onze materialen en oplossingen.

Onze diensten

onderhoud3

Onderhoud

Na installatie komen wij op regelmatige basis langs om je beveiligingssystemen optimaal te houden en zo je pand te vrijwaren van elk risico. Jouw veiligheid blijft bij ons een voortdurende prioriteit.

24

24/24 service

Ons interventieteam staat 24/24 en 7/7 voor je klaar om snel en efficiënt in te grijpen waar nodig, zodat jouw veiligheid en die van je personeel steeds gegarandeerd is. Elk moment van de dag ben je veilig.

spprt

Support

We geloven heilig in oplossingen op maat die veiligheid naar een hoger niveau tillen. Heb jij een vraag of een probleem voor ons?  Ons team van experts helpt je met plezier verder!