Na de sterke groei van de afgelopen jaren en om de klanten beter te kunnen helpen, hebben AJG & Varel Security besloten om de handen in elkaar te slaan en om meer te investeren in de dienstverlening na verkoop. Om deze dienstverlening te optimaliseren, zal AJG Security zijn dienst na verkoop vanaf heden onderbrengen bij Varel Security te Hasselt en te Gent.

Door de krachten te bundelen zijn wij er zeker van dat wij onze klanten beter kunnen bedienen. Ook Joël Golamaully, huidige bestuurder van AJG, zal verbonden worden aan Varel Security om op deze manier een sterkere groep te vormen.

Wat betekent dit voor AJG klanten? 

Het jaarlijks onderhoud zal uitgevoerd worden door ons vakkundig team van meer dan 30 technici. Vervolgens zal ook de meldkamer aansluiting van de AJG klanten overschakelen naar de Oktopus meldkamer maar ook hier zullen AJG klanten geen hinder van ondervinden en kunnen ze rekenen op een zeer goede service. Bovendien zal er binnenkort ook een accountmanager van ons langskomen om jullie in te lichten over de verdere samenwerking.

Voor vragen rond de meldkamer of andere kwaliteitsvragen kan u steeds terecht bij ons.

Varel Security en AJG kijkt alvast uit naar een aangename verderzetting van de samenwerking.