meldkamer_bel

Actie: eerste 6 maanden gratis op meldkamer contract.

24/7 beschikbaar.

Totale gemoedsrust.

Totale gemoedsrust door een gegarandeerde opvolging bij alarm. 

Bij een meldkamer aansluiting gebeurt de controle vóór elke tussenkomst, omdat de interpretatie van de melding wordt uitgevoerd door professionals met kennis en dit volgens vooraf vastgelegde instructies. Voor amper 1 euro per dag maakt u gebruik van deze dienst en is de opvolging bij alarm gegarandeerd.

Waarom kiezen voor een meldkamer aansluiting?

Onder alle omstandigheden beschermd. 

24/7 beschikbaarheid.

Dag en nacht bescherming, ook wanneer u niet thuis bent.

meldkamer_bel

Slaap op beide oren dankzij onze meldkamer.

Onze actie:

Gratis activatie. 

Eerste 6 maanden gratis.

Slechts €25/maand voor je meldkamer abonnement.

Huidig GPRS abonnement vervalt voor particulieren. 

Wil je graag jouw huis of bedrijf optimaal laten beveiligen met onze meldkamer?

Meldkamer - waakt 24/7 over jouw veiligheid

Geen alarm zonder interventie. Bij de meldkamer van Varel Security staan we dag en nacht paraat om meteen in te grijpen. De meldkamer is door het ministerie erkend en vergund en voldoet aan de allerhoogste eisen. Een sterk alarmsysteem kan pas werken met een even sterke reactie erop.

De meldkamer ontvangt alle alarmen door middel van een signaal. Op het scherm van de operator verschijnt naast het alarm ook de gegevens van de klant, de locatie of locaties van het alarm, de installateur en de taak die de operator moet uitvoeren.

Verder verschijnen ook de persoonlijke codes die de klant doorgegeven heeft ter verificatie van de klant of om een alarm onder dwang door te geven. Snel en efficiënt zal de operator de nodige acties ondernemen en een eventuele interventie coördineren: politie, brandweer en/of ziekenwagen, afhankelijk van het incident. Bovendien is de meldkamer 24/7 bemand, zo gaan er nooit alarmmeldingen verloren.

De meldkamer voorziet ook in de permanentie van Varel Security. Deze kunnen, ingeval dit nodig blijkt, op elke ogenblik een technieker van Varel Security verwittigen om onmiddellijk contact op te nemen met de desbetreffende klant.